Mat
Hanna Olvenmarks nya kokbok är bästa hjälpen till att preppa mellanmål, en självklar del i en...
210 kr
Maten vi äter kan inte bara göra oss starkare och friskare. Ny forskning visar att den också kan ge oss...
269 kr
Ostron, musslor och snäckor: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med några av havets ...
199 kr
Skaldjur: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med räkor, scampi, kräftor, havskr...
199 kr
Fisk: Recept, vett och värt att veta innehåller över sjuttio recept på olika sorters fisk i a...
229 kr
Praktverkt tilldelad det nyinstiftade Cajsa Warg-priset.
Känslan när man en varm sensommardag tar det all...
Känslan när man en varm sensommardag tar det all...
349 kr
17
-17%
Nytt praktiskt litet format!Tolv inspirerande veckomenyer, en för varje månad på året där s...
179 kr 149 kr
( Tidigare lägsta pris: 149 kr )
17
-17%
Nytt praktiskt litet format!I denna nyutgåva av Portionen under tian bjuder Hanna Olvenmark på ...
179 kr 149 kr
( Tidigare lägsta pris: 149 kr )
”Smöret smakte jag aldrig” handlar om grunden i traditionell matkultur. Tack vare recept anpassade ef...
265 kr
CMAK betyder just smak på ukrainska. Och precis som likheter mellan våra språk binder oss samman finns ...
200 kr
Musslor är nyttiga, goda, prisvärda, enkla och snabba att tillaga, de gifter sig med oändligt mång...
200 kr
Sveriges landskapsmåltider presenterar ny, spännande mat från alla våra landskap – och Stock...
200 kr
Mitt i livet bestämde sig Ann-Charlotte Andersson för att hoppa av ekorrhjulet och leva ett år med sin ...
189 kr
I Olivoljeboken: från träd till bord får du lära dig allt om olivolja: olivträdets historia, ...
269 kr
Ett roligt och annorlunda sätt att baka som ger ett förbluffande gott resultat!
Utgåva i danskt band.
Utgåva i danskt band.
149 kr
I den här kokboken för hela familjen delar Årets kock-vinnaren Jessie Sommarström med sig av n...
250 kr