Från skog till bord
Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är Gabriel Jonssons passion.
- Produktinformation
-
När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Artnr: 9789174249712 - Om handlaren
- Bonnierförlagen är Sveriges ledande förlagshus. Vår vision är att sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Vi är ett familjeägt företag som varit verksamma i över 200 år. Det första bokförlaget i koncernen, Albert Bonniers Förlag, grundades 1837, och är idag Sveriges största förlag.
- Kundomdömen
-
Du m�ste vara inloggad och k�pt produkten f�r att kunna skriva ett omd�me.
Den här produkten har inga recensioner.